لوگو
با مجوز وزارت علوم
تنها نماینده IGEC در ایران
Search
Close this search box.
Search

چگونه در استرالیا کار پیدا کنیم؟

چگونه در استرالیا کار پیدا کنیم؟

پیدا کردن کار در استرالیا: امروزه بسیاری از دانشجویان بین المللی ایرانی مشغول تحصیل در استرالیا می باشند و علاقه دارند که بتوانند هزینه های خود را به نحوی در زمان تحصیل تامین کنند. یکی از راه های مهم کسب درآمد در استرالیا برای تامین هزینه های زندگی و تحصیل در استرالیا کار کردن در استرالیا می باشد. اما کار در زمان دانشجویی در استرالیا قوانین زیادی دارد که باید آنها را بشناسید و با این قوانین آشنا باشید. در این مقاله در وب سایت موسسه اعزام دانشجو راد تلاش داریم تا شما را کمی بیشتر با این قولانان آشنا کنیم و به شما بگوییم در صورت رعایت این قوانین چطور در استرالیا کار پیدا کنیم؟

 

قوانین کار دانشجویی در استرالیا

شما می توانید تا 40 ساعت هر دو هفته (یا به عبارتی هفته ای 20 ساعت) در حین زمان تحصیل و ساعات نامحدود در تعطیلات رسمی کار کنید. شما در محل کار از همان حفاظتی برخوردار هستید که هر فرد دیگری که در استرالیا کار می کند. دانشجویان دکترا در صورتی که بورسیه نداشته باشند می توانند به صورت تمام وقت کار کنند. درصورتی که دانشجو ارشد و دکترا متاهل باشد همسر می تواند تمام وقت کار کند ولی همسر دانشجو کارشناسی مجاز به کار نیمه وقت هست. برای کارکردن دانشجو وهمسرش باید شماره TFN دریافت کنند.

کار دانشجویی در استرالیا
کار دانشجویی در استرالیا

کار بعد از فارغ التحصیلی

یکی از دغدغه های دانشجویان بین المللی پیدا کردن کار در حین تحصیل و یا بعد از فارغ التحصیلی است. خوشبختانه ویزای تحصیلی استرالیا به دانشجو اجازه کار پاره وقت در حین تحصیل و تمام وقت در ایام تعطیلات را می دهد و همین فرصت برای کسب تجربه و قوی کردن رزومه کاری بهترین فرصت می باشد. شما می توانید با کار کردن در زمان تحصیل در دانشگاه درآمد خودتان را داشته باشید و در صورتی که موفق شدید پس از تحصیلات خود نیز در این کشور بمانید رزومه خوبی برای کار خود داشته باشید. آنچه شما را پیدا کردن کار مناسب و مرتبط با رشته تحصیلی تان کمک می کند عبارتند از:

  1. تسلط شما در زبان انگلیسی
  2. دانش و مهارت شما در رشته مربوطه
  3. آشنایی شما با بازار کار مرتبط با رشته تان
  4. داشتن یک رزومه مناسب
  5. ارتباطات اجتماعی
  6. شرکت درCareer day های دانشگاه محل تحصیل خود
  7. انجام کارهای داوطلبانه در زمینه رشته تحصیلی تان
  8. جستجو در سایتهای کاریابی

 

برخی سایتهای مفید برای یافتن کار

از دسته مهم ترین روش های بسیار عالی برای پیدا کردن شغل در استرالیا، می توان به سایت های کاریابی در استرالیا اشاره کرد که می توانند خیلی خوب به شما در راستای پیدا کردن کار در استرالیا کمک کنند. اغلب دانشگاه ها نیز بخش Career Advice دارند که شما را برای قوی کردن رزومه تان و یافتن کار راهنمایی می کنند. از طرفی روابط اجتماعی که با دیگران دارید ممکن هست فرصتهای شغلی حتی داوطلبانه را  برای شما فراهم کند اما آنچه مشخص هست برای یافتن کارباید سایتهای مختلف مربوطه را بررسی کرد که برخی از آنها عبارتند از:

سایت زیر برای مشاغل دولتی است:

اگر در حین تحصیل به دنبال کارهستید یا اخیراً از دانشگاه فارغ التحصیل شده اید، سایت زیر گزینه مناسبی برای شما می باشد.

اگر به دنبال کار در مراکز آموزش عالی به عنوان مدرس و یا پوزیشن های اجرایی هستید سایت زیر می واند به شما کمک کند:

 

رزومه کاری

یکی از مهم ترین چیز هایی که می تواند به شما در راستای گرفتن یک کار مناسب در زمان دانشجویی یا پس از آن در استرالیا کمک کند، داشتن یک رزومه مناسب است. یک رزومه کاری مناسب می تواند تمامی دانش، تجربه ها و نقاط قوت شما را در قالب یک فایل PDF چند صفحه ای یا یک کاغذ پشت و رو به کارفرما یا رئیس شرکت معرفی کند تا بتوانند ارزیابی شما را خیلی حرفه ای تر پیش ببرند و داشتن یک رزومه خوب می تواند به شما کمک زیادی در پیدا کردن کار مناسب و خوب بکند.

مصاحبه کاری در استرالیا
مصاحبه کاری در استرالیا

مصاحبه کاری

مصاحبه کاری یکی از مهم ترین کار هایی است که باید قبل از پیدا کردن یک کار انجام دهید. شما باید با کارفرما یا مسئول استخدام شرکتی که قرار است در آن کار کنید صحبت کنید و ثابت کنید که واجد شرایط کار هستید و می توانید بهترین گزینه برای پروژه یا کار باشید و موفق شوید به کار مشغول شوید. رعایت کردن ده نکته کلیدی می تواند به شما کمک کند تا به راحتی مصاحبه های کاری را با موفقیت پشت سر گذاشته و نتیجه دلخواه خودتان را بگیرید:

  1. نکته اول واضح است، شما باید هم در مورد شرکت و هم در مورد افرادی که قرار است با آنها مصاحبه کنید، تحقیق کنید. به دست آوردن این اطلاعات اولیه  و آماده بودن برای نشان دادن علاقه به شغل و کار شرکت بسیار مهم است.
  2. هیچ بهانه ای برای دیر رسیدن وجود ندارد. از طرفی 20 دقیقه زودتر رسیدن می‌تواند باعث شود مصاحبه گر عجله کند و جلسه را با حواس پرتی های غیرضروری شروع کند. اگر مصاحبه شما برای 12 ظهر برنامه ریزی شده است، بین ساعت 11:55 تا 11:59 حضور داشته باشید.
  3. شما باید بتوانید هر مورد در رزومه خود را با جزئیات توضیح دهید. داستان حرفه ای خود را در حد دو یا سه دقیقه تنظیم کنید. برای سوالات احتمالی نیز آماده باشید.
  4. بسیاری از مصاحبه کنندگان به این موضوع علاقه دارند که چرا از هر موقعیتی که در رزومه شما ذکر شده است حرکت کرده اید. مطمئن شوید که حرکات شغلی شما منطقی است و یک پاسخ صادقانه آماده داشته باشید که اهداف و دستاوردهایی را که در هر موقعیت به دست آورده اید برجسته کند. این یک فرصت عالی برای نشان دادن جاه طلبی و انگیزه خود برای پیشرفت شغلی است.
  5. با دقت به سوالات گوش دهید و از یادداشت برداری در طول مصاحبه نترسید. در صورتی که فرصتی برای پرسیدن فوراً سؤال خود ندارید، هر چیزی را که می خواهید توضیح بیشتری در مورد آن داشته باشید، بنویسید. سوال خوب پرسیدن از مصاحبه گر نیز می تواند کمک زیادی بکند.
  6. شیک پوش باشید. از فرهنگ شرکت و کد لباس آگاه باشید. در صورت شک، مردان باید کت و شلوار بپوشند و زنان باید بهترین لباس حرفه ای خود را بپوشند.
  7. هرچه مصاحبه های بیشتری انجام دهید، بهتر می شوید و اعتماد به نفس بیشتری خواهید داشت. به طور متوسط یک شرکت برای پر کردن یک موقعیت با 7 تا 9 نفر مصاحبه می کند. منطقی است که تا حد امکان مصاحبه انجام دهید. ناامید نشوید این واقعا یک بازی اعداد است.
  8. اجازه ندهید بیش از 24 ساعت قبل از پیگیری با یک ایمیل تشکر کوتاه بگذرد. آن را کوتاه و شیرین نگه دارید، بر علاقه خود تاکید کنید و راه های ارتباطی را برای سوالات بیشتر باز کنید.
  9. جزئیات اداری نقش فعلی خود را بدانید. با احتیاط از خط‌مشی‌های کارفرمای فعلی خود در مورد دوره‌های اعلان و مرخصی‌های با حقوق مطلع شوید. اگر تعهدات آتی دارید که مستلزم مرخصی از کار هستند، نیازی به ذکر این موضوع (مگر اینکه از شما خواسته شود) به یک کارفرمای بالقوه دارید تا زمانی که یک پیشنهاد کاملاً در دستان شما باشد.
  10. راستشو بگید و اغراق نکنید هیچ چیز سریعتر از یک دروغ یک پیشنهاد شغلی را از بین نمی برد.

 

برخی رشته های پرتقاضا در بازار کار استرالیا

  • برنامه نویس
  • تحلیلگر کسب و کار فناوری اطلاعات
  • مدیر پروژه ساختمانی
  • پرستار مراقبت از سالمندان
  • پرستار مراقبت از معلولین
  • مدیر بازاریابی
  • معاون اداری
  • مهندس عمران
  • مدیر دفتر

 

در این مطلب در سایت موسسه راهیان آبی دانش تلاش داشتیم تا شما را به طور کامل با قوانین کار دانشجویی در استرالیا و بهترین منابع برای پیدا کردن کار در استرالیا آشنا کنیم و همچنین شما را کمی در زمینه گرفتن شغل مورد نظرتان راهنمایی کنیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *