لوگو
با مجوز وزارت علوم
تنها نماینده IGEC در ایران
Search
Close this search box.
Search

کارت مسافران ورودی به استرالیا (IPC)

کارت مسافران ورودی به استرالیا

کارت مسافران ورودی به استرالیا: کارت مسافران یکی از مدارکی است که شما در زمان ورود به کشور های مختلف مثل استرالیا دریافت می کنید و در آنها اطلاعاتی نوشته می شود که برای اقامت و تحصیل شما در استرالیا و اینکه آیا اجازه ورود به استرالیا را دارید یا نه؟ اگر قصد تحصیل در استرالیا را دارید، باید به این موضوع فکر کنید و برای سوالات کارت مسافران ورودی به استرالیا آماده باشید. در این مقاله در وب سایت موسسه اعزام دانشجو راد تلاش داریم تا شما را کمی بیشتر با کارت مسافران ورودی به استرالیا آشنا کنیم.

 

کارت مسافران ورودی به استرالیا چیست؟

قطعا در هر سفر، محدودیت های خاصی برای به همراه داشتن یک سری از وسایل وجود دارد ولی شاید استرالیا یکی از کشورهایی است که قوانین سخت گیرانه ایی در این زمینه اعمال میکند معمولا وقتی برای اولین بار به استرالیا سفر می کنید، زمانی متوجه این موضوع می شوید که هواپیمای شما نزدیک به فرود در این کشور است و خدمه کارتی را با عنوان Incoming Passenger Card به شما ارائه می کنند تا تکمیل کرده و موقع عبور از باجه های پلیس فرودگاه، این کارت را به همراه پاسپورت به افسر اداره Immigration تحویل دهید.

در این کارت در مورد اطلاعات فردی، سابقه بیماری و کیفری، کشور مبدا، شماره پرواز، نوع ویزای ورودی، دلیل سفر و مدت اقامت از شما سوال پرسیده شده است. علاوه بر این، در مورد وسایلی که به همراه دارید هم سوالات متعددی پرسیده می شود که این سوالات در 9 دسته بندی مختلف در صفحه ی اول کارت مطرح شده که به ترتیب به آنها می پردازیم. در تصویر پایین می توانید تصویر کارت IPC را مشاهده فرمایید.

کارت IPC
کارت IPC

سوالات روی کارت IPC

  1. انواع دارو، استروئید، داروهای قاچاق، داروهای آرامبخش و اسلحه سرد و گرم
  2. نوشیدنی های الکلی با حجم بیشتر از 2250 میلی لیتر، بیشتر از 25 عدد سیگار یا بیشتر از 25 گرم از محصولات تنباکویی
  3. هدایا یا کالاهای خریداری شده در استرالیا و یا خارج از این کشور که شامل مالیات و حقوق گمرکی نمی شوند و ارزش مجموع آنها از 900 دلار بیشتر باشد.
  4. نمونه های تجاری – تبلیغاتی
  5. به همراه داشتن وجه نقد بیشتر از 10هزاردلار یا ارز خارجی به معادل همین مبلغ. نکته اینکه هر سند حامل معامله پذیری مثل چک، چک مسافرتی و یا حواله پولی که در استرالیا قابل نقد شدن است هم باید اعلام شود.
  6. گوشت، مرغ، ماهی، غذاهای دریایی، تخم مرغ، لبنیات، آب میوه و سبزیجات
  7. انواع گیاهان یا هر بخشی از آن شامل دانه، بذر، گل، علف، کاه و همچنین داروهای گیاهی و محصولات چوبی
  8. انواع حیوانات و تجهیزات آنها (مثل غذای حیوانات)، بافت و نمونه های زیستی – حیوانی
  9. انواع خاک و هرچیزی که در آن از فرآورده های خاکی استفاده شده است

 

نکات مربوط سوالات روی کارت مسافران ورودی

نکته بسیار مهم درباره سوالات بالا این است که به همراه داشتن یک سری از این موارد به صورت جدی منع شده است مثل غذای هواپیما، انواع اسپری، میوه های تازه، غذاها و فرآورده های خانگی، اسلحه، حیوانات و کالاهای تقلبی از برندهای قابل شناسنایی. سفارت استرالیا تاکید کرده سایر موارد ذکرشده در کارت هم حتما باید توسط مسافر اعلام شود و در صورت کشف توسط مامورین فرودگاه، ضبط شده و ممکن است با جریمه ی نقدی همراه شود.

برای مثال حمل داروهای شخصی زمانی منع ندارد که شما نسخه تجویزشده ی معتبر و ترجمه شده ی پزشک خود را به همراه داشته باشید و قبلا هم در ویزای اقدامی خود این مورد را مطرح کرده باشید. اما به همراه داشتن حیوانات یا اسلحه قطعا می تواند برای شما در زمان ورود به استرالیا مشکل آفرین شود!

 

دو سوال مهم در زمان ورود به استرالیا

در زمان ورود به استرالیا از شما سوالات مختلفی نیز پرسیده می شود که باید به صورت صادقانه به آنها پاسخ دهید. این روند در بسیاری از کشور های قاره آمریکا و اروپا نیز انجام می شود. از مهم ترین سوالاتی که باید در زمان ورود به استرالیا به آن دقت داشته باشید. دو سوال زیر می باشد.

  1. آیا در 30 روز گذشته با کشاورزان و دام های زراعی در تماس بوده اید یا در مناطق بیابانی و یا جریان های آبی مثل دریاچه حضور داشته اید؟
  2. آیا طی 6 روز گذشته در کشورهای آفریقایی، آمریکای مرکزی و جنوبی یا حوزه ی کارائیب بوده اید؟

 

در این مقاله در سایت موسسه راهیان آبی دانش، تلاش داشتیم تا شما را به صورت خلاصه با کارت مسافران ورودی به استرالیا یا IPC آشنا کنیم.

منابع: https://www.abf.gov.au/entering-leaving-australia/files/ipc-sample-english.pdf , https://www.abf.gov.au/entering-and-leaving-australia/can-you-bring-it-in

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *