لوگو
با مجوز وزارت علوم
تنها نماینده IGEC در ایران
Search
Close this search box.
Search

پزشکی در آمریکا

پزشکی در آمریکا

رشته پزشکی در آمریکا: پزشکی یکی از محبوب ترین رشته ها برای افراد مختلف می باشد و طرفداران بسیاری در بین تمامی دانشجویان دنیا دارند. درصد بالایی از نوجوانان علاقه مند به تحصیل و درس علاقه دارند که در رشته های مختلف پزشکی تحصیل کنند و از طریق خواندن پزشکی آینده شغلی و مالی خود را بهتر تضمین کنند.

رشته پزشکی در آمریکا نیز یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین رشته های تحصیلی می باشد و دانشجویان بین المللی بسیار زیادی نیز هستند که برای تحصیل در این رشته به دانشگاه های مختلف آمریکا درخواست ارسال می کنند. در ادامه این مطلب در وب سایت موسسه اعزام دانشجو راد تلاش داریم تا شما را به طور کامل با اطلاعات مختلف مهم درباره رشته پزشکی در آمریکا آشنا کنیم و شما را در راستای انتخاب این رشته برای Major خود برای تحصیل در آمریکا راهنمایی کنیم.

 

رشته پزشکی در آمریکا

رشته پزشکی یکی از پرطرفدارترین رشته های تحصیلی در بین متقاضیان هست. پذیرش در این رشته در اکثر کشورها رقابتی و نیاز به طی کردن مراحل مختلف دارد. تحصیل رشته پزشکی در آمریکا به طور غیرمستقیم هست یعنی متقاضیان این رشته ابتدا باید یک دوره کارشناسی چهارساله را بگذرانند وپس از اتمام این دوره برای اخذ پذیرش از دانشکده های پزشکی در دوره چهار ساله رشته پزشکی اقدام کنند. دوره پزشکی در ایالات متحده آمریکا یک دوره 4 ساله است که به دو بخش تقریباً مساوی تقسیم می شود:

  • پیش بالینی که شامل علوم پایه مانند فیزیولوژِی، آناتومی، ایمنولوژِی … هست.
  • بالینی که همان کارآموزی در بخش های مختلف یک بیمارستان آموزشی است.

 

مراحل اپلای برای رشته پزشکی

یکی از مهم ترین نیاز های شما برای اپلای کردن برای رشته های پزشکی در آمریکا مدرک معتبر زبان و مدرک کارشناسی می باشد. شما باید یک مدرک معتبر زبان مثل آیلتس 7 به بالا یا تافل معادل آن را داشته باشید و در کنار آن نیز مدرک کارشناسی شما نیز باید معدلی حداقل 3.7 از نظر سیستم آموزشی آمریکا داشته باشد. شما باید یک سری از دروس پایه و پیش بالینی مربوط پزشکی را در ایران گذرانده باشید و مدرک کارشناسی خود را با نمره های قابل قبولی پاس شده باشید تا بتوانید برای رشته های پزشکی در آمریکا اپلای کنید.

دروسی که در کارشناسی به عنوان پیش نیاز برای اخذ پذیرش دوره چهارساله پزشکی لازم هست در دانشکده های مختلف پزشکی کمی با هم متفاوت هست اما تقریباً همه آنها می خواهند که شما واحدهای مشخصی از زیست شناسی، شیمی عمومی و شیمی آلی را گذارنده باشید. برخی از دانشکده های پزشکی دروسی مانند فیزیک، ریاضی و حتی علوم انسانی را نیز جزو واحدهای ملزوم می آورند بنابراین موقع اپلای با توجه به مدرک کارشناسی و واحد هایی که گذراندید باید هر دانشکده را جداگانه بررسی کنید.

اپلای برای رشته پزشکی در آمریکا
اپلای برای رشته پزشکی در آمریکا

دادن آزمون MCAT و گرفتن نمره مناسب

آزمون پذیرش کالج پزشکی (Medical College Admission Test) یک آزمون استاندارد مبتنی بر کامپیوتر برای دانشجویان پزشکی آینده نگر در ایالات متحده، استرالیا، کانادا و جزایر کارائیب است. این آزمون برای ارزیابی حل مسئله، تفکر انتقادی، تحلیل نوشتاری و دانش مفاهیم و اصول علمی طراحی شده است.

معمولا دانشجویان درحین تحصیل در دوران کارشناسی این آزمون را می دهند برای اینکه اگر نمره مناسب نیاوردند تا پایان دوره کارشناسی وقت داشته باشند چندین بار این آزمون را بدهند. این آزمون معمولا 4-5 ساعت طول می کشد و درصورت نیاوردن نمره موردنظر می توانید تا سه بار درسال آن را انجام دهید. به طور متوسط نمره آزمون حداقل 512 که هیچ بندی کمتر از 127 نباشد برای شانس قبولی لازم هست.

بعد از بدست آوردن نمره مناسب در آزمون MCAT باید چند دانشگاه را در نظر بگیرید و برای آنها اپلای کنید. البته برخی از دانشگاه های امریکا، دانشجو های بین الملل پذیرش نمی کنند بنابراین حتما شرایط اپلای دانشگاه مورد نظرتان بررسی کنید.

بیشتر دانشکده های پزشکی به شما اجازه می دهند اگر به دنبال گرفتن مدرک دکترای پزشکی MD هستید ازطریق American Medical College Application Service (AMCAS) واگر به دنبال گرفتن مدرک دکترای پزشکی استئوپاتیک DO هستید از طریق American Association of Colleges of Osteopathic Medicine Application Service (AACOMAS) اپلای کنید که برای جلوگیری از اتلاف وقت معمولا این روش توصیه می شود.

تقریبا همه دانشکده های پزشکی از شما توصیه نامه می خواهند و اگر از روشهای بالا برای اپلای اقدام شود امکان ارسال توصیه نامه به طور رایگان و همزمان برای همه دانشکده های مورد نظرتان وجود دارد.

 

دانشگاه های برتر رشته پزشکی

سه دانشگاه رتبه دار رشته پزشکی برای تحقیقات

  1. دانشگاه هاروارد
  2. دانشگاه استنفورد
  3. دانشگاه جان هاپکینز

سه دانشگاه رتبه دار رشته پزشکی برای مراقبتهای اولیه

  1. دانشگاه کارولینای شمالی
  2. دانشگاه کالیفرنیا- سانفرانسیسکو
  3. دانشگاه کالیفرنیا- لس آنجلس

 

شهریه پزشکی در آمریکا

هزینه تحصیل در دانشگاه های پزشکی آمریکا بالاست. به هر حال رشته پزشکی یکی از پر هزینه ترین رشته های دنیا شناخته می شود و شما باید هزینه زیادی برای این رشته در دانشگاه های آمریکا بکنید. شهریه رشته پزشکی در آمریکا سالانه از 50 هزار تا 70 هزار دلار بسته به دانشگاه و اینکه دولتی یا خصوصی باشد متفاوت هست. این هزینه معمولا به صورت سالانه حساب می شود و شما باید سالانه این مقدار هزینه را برای تحصیل در رشته پزشکی آمریکا بپردازید.

هزینه شهریه پزشکی در آمریکا
هزینه شهریه پزشکی در آمریکا

کار به عنوان پزشک در آمریکا

دانشجویان بعد از اتمام دوره چهارساله پزشکی برای اینکه بتوانند به عنوان پزشک مستقل درآمریکا کار کنند باید آزمون USMLE 1 & USMLE 2 & USMLE 3 (United States Medical Licensing Examination) را پاس کنند. پس از پاس کردن این آزمون شما می توانید به کار پزشکی در آمریکا مشغول شوند.

 

درآمد پزشکی در آمریکا

طبق آخرین آمار سال 2022 به طور متوسط درآمد یک پزشک در آمریکا سالانه 200 هزار دلار هست و در صورتی که متخصص باشند این درآمد به مراتب بیشتر هست. البته درآمد پزشکان مسائل دیگری نیز دارد. برای مثال درآمد جراحان مرد از جراحان زن بیشتر است و هزینه درآمد سالانه نیز سال گذشته 4.6% بیشتر شده است.

 

تخصص های پزشکی

در این کشور مانند تمام کشور های دیگر تخصص های مختلفی ارائه می شود که معمولا بین 3 تا 7 سال ممکن هست زمان ببرد. کوتاهترین دوره تخصص را تخصص پزشک عمومی General Practice Doctor حدود دو سال دارد.

 

در این مطلب در سایت موسسه راهیان آبی دانش تلاش داشتیم تا شما را به طور کامل با رشته پزشکی در آمریکا آشنا کنیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *