لوگو
با مجوز وزارت علوم
تنها نماینده IGEC در ایران
Search
Close this search box.
Search

بریجینگ ویزای استرالیا

بریجینگ ویزای استرالیا

بریجینگ ویزای استرالیا: تغییر ویزا یکی از کار هایی است که ممکن است دانشجویان بین المللی در استرالیا برای کار های مختلف به آن نیاز داشته باشند. بریچینگ ویزا در واقع یک ویزای کمکی و کوتاه مدت برای افرادی است که در داخل استرالیا قصد دارند ویزای خود را تغییر دهند. یکی از مهم ترین اهداف بسیاری از دانشجویان بین المللی ایرانی نیز این است که پس از تحصیل در استرالیا، ویزای کاری یا اقامت استرالیا را بگیرند و در این کشور مشغول به کار و زندگی شوند. به این منظور در این مطلب در وب سایت موسسه اعزام دانشجو راد تلاش داریم تا شما را به طور کامل با بریجینگ ویزا و با مهم ترین انواع آن آشنا کنیم.

 

بریجینگ ویزا چیست؟

همانطور که گفته شد هنگامیکه فردی در داخل استرالیا برای ویزایی اقدام می کند، اداره کوچ استرالیا ویزای بریجینگ برای وی صادر می کند تا زمانیکه پروسه ویزای فرد بررسی می شود. این ویزا به فرد کمک می کند تا بتواند به صورت قانونی در کشور زندگی کند. در واقع ویزای بریجینگ مانند پل میان ویزای فعلی شما و ویزایی است که به آن نیاز دارید.

 

چرا به ویزای بریجینگ نیاز داریم؟

در صورتی که برنامه شما پس از فارغ التحصیل شدن در کشور استرالیا و بازگشت به ایران است و دوست دارید پس از اعزام دانشجو به استرالیا برای کار و زندگی به کشورتان برگردید یا حتی به کشور دیگری بروید، بریجینگ ویزا برای شما کاربرد زیادی ندارد. اما امروزه بسیاری از مردم دنیا استرالیا را به عنوان یکی از بهترین کشور های دنیا برای کار و زندگی می شناسند و برای همین موضوع بسیاری از دانشجویان بین المللی علاقه دارند که پس از تحصیل در این کشور، زندگی خود را نیز آنجا ادامه دهند. برای زندگی کردن در استرالیا نیز به ویزای کار یا اقامت نیاز دارید که باید تا زمانی که این ویزا را اخذ می کنید، بریجینگ ویزا داشته باشید.

 

انواع بریجینگ ویزا

Bridging Visa A

بریجینگ ویزای A زمانی صادر می شود که فردی در زمان داشتن ویزای معتبر در استرالیا، به صورت قانونی تقاضای یکی از ویزا های اصلی را داده باشد. برای مثال در مواردی که ویزای دانشجویی رو به اتمام هست ولی هنوز دوره تحصیلی به دلایلی تمام نشده باشد و برای تمدید ویزای دانشجویی اپلای شود، ویزای بریجینگ A صادر می گردد تا نتیجه ویزای مجدد دانشجویی بیاید. با ویزای بریجینگ A  نمی توان سفر کرد یعنی از استرالیا خارج و دوباره وارد کشور شد. در صورتی که نیاز به سفر هست فردی که ویزای بریجینگ A دارد می تواند درخواست بریجینگ ویزای B دهد که امکان سفر دارد. بریجنیگ ویزا نوع  A هزینه و یا به اصطلاح اپلیکیشن فی ندارد.

 

Bridging Visa B

بریجینگ ویزای B زمانی صادر می شود که فرد ویزای بریجینگ A دارد و می خواهد سفر کند و یا پرونده قضایی در دست بررسی دارد. البته گرفتن بریجینگ ویزای B شرایطی دارد که باید حتما این شرایط را داشته باشید. هزینه اپلیکیشن و اقدام برای آن نیز 165 دلار استرالیا می باشد. شرایط اقدام برای بریجینگ ویزا B عبارتند از:

  1. از قبل یک ویزا اصلی داشته و برای یک ویزا جدید اصلی اقدام کرده باشد.
  2. برای رسیدگی قضایی پرونده خود اقدام کرده باشد.
  3. در زمان اقدام در استرالیا باشد.
  4. در هر سنی میتوان برای این ویزا اقدام کرد.

 

Bridging Visa C

این ویزا برای افرادی کاربرد دارد که ویزای قبلی آنها تمام شده بنابراین سکونت آنها در استرالیا به صورت غیر قانونی محسوب می شود و درخواست ویزای مشخصی را ارائه دادند یا درخواست استیناف خود را به محاکمه و یا دادگاه های تجدید نظر تسلیم کردند. با داشتن بریجینگ ویزای C اصولا اجازه کار وجود ندارد ولی اگر فرد درخواست دهد و مدارک لازم دال بر نیاز وی به کار ارائه دهد ممکن است اجازه کار نیز دریافت کند. دارندگان بریجینگ ویزای C حق خروج از کشور تا به نتیجه رسیدن درخواست ویزای اصلی را به هیچ وجه ندارند.

انواع Bridging Visa استرالیا
انواع Bridging Visa استرالیا

Bridging Visa E

بریجینگ ویزای E برای فردی هست که ویزایش منقضی شده  و در حال فراهم کردن مقدمات خروج خود از استرالیا می باشد و یا شخصی که برای پناهندگی اقدام کرده و منتظر تصمیم نهایی اداره کوچ هست.

 

مهم ترین شرط دریافت Bridging Visa

از دسته مهم ترین شروطی که برای اقدام برای بریجینگ ویزا باید رعایت کنید این است که باید حتما حضور داشته باشید و بدون حضور داشتن و به صورت آنلاین و از راه دور به هیچ وجه نمیتوان برای این ویزا اقدام کرد. اپلیکیشن این ویزا را می توانید به صورت آنلاین ارسال کنید اما مهم ترین شرط اقدام حضور شما در کشور استرالیاست. برای اطلاع از شرایط اپلیکیشن بریجینگ ویزا یا ارسال بریجینگ ویزای خود به به وب سایت اداره کوچ استرالیا مراجعه کنید.

 

در این مطلب در سایت موسسه راهیان آبی دانش تلاش داشتیم تا شما را به طور کامل با بریجینگ ویزا (Bridging Visa) و انواع مختلف آن که برای زمان پس از تحصیل شما بسیار کاربردی است آشنا کنیم تا بتوانید با شناخت کاملی برای این ویزا اقدام کنید و از آن استفاده کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *