ورود ثبت نام

ورود

تلفن: 3100 8888
نمایش اخبار مرتبط با نیوزیلند

برای تحصیل در نیوزیلند باید ویزای دانشجوئی گرفت . مدارک اصلی درخواست ویزا از این قرار می باشد :

  • مدارک تحصیلی
  • گذرنامه
  • پذیرش دانشگاه
  • مدارک مالی

جهت صدور ویزا موارد زیر لحاظ می گردد :

  • توان مالی
  • سابقه درسی و کاری
  • تاهل
  • فاصله تحصیلی و کاری

ارزیابی و صدور ویزا در دبی و گاهی در ولینگتون انجام می گیرد و حدودا یک تا سه ماه طول می کشد و در موارد خاص تا چندین ماه ادامه خواهد داشت.

اجازه کار

دانشجویان در مدت تحصیل اجازه کار از بیست ساعت در هفته تا تمام وقت دارند. بستگی به دوره تحصیلی مانند دانشجویان دوره های تحقیقاتی و همراهان دانشجویان ارشد و دکترا یا تعطیلات ما بین ترم ، مدت اجازه کار از ۲۰ ساعت در هفته تا نامحدود می باشد.

کارهای عادی، حرفه ای و تخصصی از جمله زمینه های کاری برای دانشجویان می باشد. دستمزدها متفاوت است و می توانند هزینه زندگی و در بعضی موارد قسمتی یا همه شهریه دانشگاه را پوشش دهد .

مراکز کاریابی ، مرکز کاریابی دانشگاه ، روزنامه های محلی و شهری ، دوستان و خویشان ، و سایت های همچون www.seek.co.nz‎  کمک برای یافتن کار می باشد.

آمادگی جسمانی ، تیز هوشی ، مهارت و تسلط به زبان جهت یافتن کار کمک کننده می باشد.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات (1)

  • مهمان - IMAN RASTEGAR

    با سلام
    احتراما خدمت شما عرض میشود که من به همراه همسرم قصد سفر به کشور نیوزلند را داریم ایا شما در زمینه مهاجرت جهت زندگی و کار نیز فعالیت دارید ؟در این خصوص اگر با شماره تماس 09397085389 تماس حاصل نمایید بسیار سپاسگذار خواهیم شد.ضمنا مشکل مالی وجود ندارد و من خود مهندس کامپیوتر و همسرم فوق لیسانس روانشناسی هستند.
    با تشکر ایمان رستگار
    شیراز

جدید ترین اخبار

برای مشاهده ی فرم مشاوره تحصیلی برای تحصیل در استرالیا بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

فرم مشاوره تحصیلی