ورود ثبت نام

ورود

تلفن: 3100 8888
نمایش اخبار مرتبط با کانادا

ویزای تحصیلی برای تحصیل در کانادا

برای تحصیل در کانادا نیاز به ویزای دانشجویی است و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای دانشجویی عبارتند از:

  • پذیرش اولیه از دانشگاه های مورد تایید اداره مهاجرت و شهروندی کانادا
  • نامه تایید پذیرش Letter of Acceptance (LOA) که بعد از ارسال مدارک تحصیلی و پرداخت مبلغ قابل پرداخت و مشخص شده توسط دانشگاه صادر میشود.
  • نامه  Quebec Acceptance Certificate (QAC) برای متقاضیانی که پذیرش از دانشگاه های ایالت کبک دارند.
  • مدارک تحصیلی
  • رزومه
  • پاسپورت و شناسنامه
  • سابقه کاری درصورتی که وجود داشته باشد.
  • مدارک حمایت مالی
  • پرداخت هزینه ویزا و انگشت نگاری
  • معاینات پزشکی و سوء پیشینه برای متقاضیان ایرانی که قصد تحصیل در کانادا دارند الزامی نیست.

در صورت پذیرفته شدن درخواست ویزا، از سفارت کاناداvisa approval letter  (نمونه) صادر می شود و با این نامه متقاضی می تواند ویزای خود را با مراجعه به مرکزی که برای انگشت نگاری رفته بود دریافت کند. برای دریافت ویزا حتما باید دقت داشت که پاسپورت تا پایان زمان تحصیل در کانادا اعتبار داشته باشد، صفحه خالی برای الصاق برچسب ویزا دارا باشد. لازم به ذکر است که پس از دریافت آن نامه فقط سی روز فرصت خواهید داشت تا ویزا را دریافت نمایید.

 علاوه بر نامه تایید برای صدور ویزا یک نامه دیگر نیز ارسال می شود که دانشجو باید در موقع رسیدن به فرودگاه در کانادا آن را همراه  داشته باشد تا Study Permit (نمونه) را دریافت کند. در واقع دانشجویان بین المللی در کانادا علاوه بر ویزا باید Study Permit نیز داشته باشند.

صدور  Study Permitدر فرودگاه توسط افسر Canadian Border Services Agency (CBSA) انجام خواهد شد، لذا همراه داشتن مدارک زیر زمان رسیدن به فرودگاه لازم است:

  • پاسپورت
  • نامه مربوط به صدور Study Permit که اداره مهاجرت بعد از visa approval letter صادر کرده است.
  • نامه پذیرش دانشگاه
  • مدارک حمایت مالی   

مدت ویزای دانشجویی برای تحصیل در کانادا

مدت ویزای دانشجویی برای تحصیل در کانادا بستگی به مدت دوره تحصیلی دارد . اعتبار ویزای تحصیل در کانادا تا سه ماه بعد از اتمام دوره تحصیلی می باشد.

مدت زمان صدور ویزای دانشجویی برای تحصیل در کانادا

 در بیشتر مواقع پاسخ درخواست ویزای تحصیل در کانادا بین یک تا سه ماه مشخص می شود. در برخی موارد این مدت به علت چک امنیتی طولانی تر خواهد شد.

هزینه ویزای تحصیل در کانادا

اداره مهاجرت کانادا برای بررسی پرونده درخواست ویزای تحصیل در کانادا وجهی به نام Visa Application Fee دریافت می کند که معادل 150 دلار کانادا می باشد.

هزینه انگشت نگاری نیز برابر 85 دلار کاناداست که همزمان با visa application fee باید پرداخت شود.

بررسی هدف واقعی متقاضی تحصیل در کانادا برای اخذ ویزای دانشجویی

پرونده متقاضی تحصیل در کانادا باید به گونه ایی باشد که افسر رسیدگی به پرونده را قانع کند متقاضی صرفا قصد تحصیل در کانادا داشته و دانشجوی واقعی است. مواردی که مورد بررسی قرار می گیرند عبارتند از:

  • شرایط تحصیلی متقاضی
  • شرایط مالی متقاضی
  • سابقه کار
  • هدف از تحصیل
  • سابقه سفرهای قبلی
  • و سایرموارد مرتبط

شرایط مالی مورد نیاز برای ویزای تحصیل در کانادا

متقاضی تحصیل در کانادا نه تنها باید مدارکی را ارائه دهد که دال بر توان مالی او برای حداقل پرداخت یک سال تحصیل و زندگی در کاناداست بلکه باید منبع درآمد نیز مشخص کند.

تحصیل در کانادا و اجازه کار

دانشجویان در مدت تحصیل در کانادا می توانند 20 ساعت در هفته کار کنند . معمولا کارهای دانشجویی ساعتی 10 تا 15 دلار است.

برای کار در کانادا شما نیاز به Social Insurance Number (SIN) دارید.

جهت دریافت این شماره باید از Service Canada اقدام کنید که در فرودگاه نیز شعبه دارد.    

 https://www.canada.ca/en/employment-social-development/services/sin.html

کار پس از تحصیل در کانادا

دانشجویانی که حداقل مدت تحصیل آنها حداقل 8 ماه بوده پس از فراغت از تحصیل می توانند برای Post Graduation Work Permit اقدام کنند.

این ویزا برابر مدت تحصیل دانشجو و حداکثر تا سه سال خواهد بود. PGWPP یکی از ویژگی های ممتاز تحصیل در کاناداست و به دانشجو فرصت کسب تجربه کاری درکشوری که تحصیل کرده را می دهد.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • هیچ نظری یافت نشد

جدید ترین اخبار

برای مشاهده ی فرم مشاوره تحصیلی برای تحصیل در استرالیا بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

فرم مشاوره تحصیلی