ورود ثبت نام

ورود

تلفن: 3100 8888
نمایش اخبار مرتبط با استرالیا

برای تحصیل در استرالیا باید ویزای دانشجوئی گرفت. مدارک اصلی درخواست ویزا برای تحصیل در استرالیا از این قرار می باشد

  • مدارک تحصیلی
  • گذرنامه
  • پذیرش دانشگاه
  • مدارک مالی

 ویزای تحصیلی برای تحصیل در استرالیا

جهت صدور ویزا موارد زیر لحاظ می گردد

  • توان مالی
  • سابقه درسی و کاری
  • تاهل
  • فاصله تحصیلی و کاری
  • موارد خاص دیگر بسته به شرایط متقاضی در زمان و مکان هنگام درخواست ویزا

ارزیابی و صدور ویزا در ایران انجام می گیرد و حدودا یک تا سه ماه طول می کشد و در موارد خاص تا چندین ماه ادامه خواهد داشت.

تغییرات درخواست ویزای تحصیل در استرالیا

از ابتدای جولای 2016 روش درخواست ویزای دانشجویی تغییرات اساسی کرده است که به شرح زیر است:

  1. درخواست ویزای دانشجویی برای همه مقاطع تحصیلی به صورت آنلاین شده است. در این روش طی چندین مرحله اطلاعات لازم وارد می شود و در انتها به صفحه پرداخت ختم می شود. مدارک مورد نیاز نیز باید آپلود شود.
  2. دیگر بحث subclass های مختلف برای مقاطع تحصیلی متفاوت از بین رفته است و تمام ویزاهای دانشجویی subclass 500 هستند.
  3. با اینکه بحث assessment level ها براساس کشورها ازبین رفته است اما حساسیت مدارک مالی ورعایت برخی موارد دردال بر واقعی بودن هدف فرد به عنوان دانشجو و ادامه تحصیل همچنان وجود دارد.
  4. نیاز به انجام آزمایشات پزشکی نیست مگر برای رشته های خاص مانند رشته هایی که کار بالینی در بیمارستان دارند و یا رشته های آموزشی ای که در ارتباط با کودکان ودانش آموزان باشند.

همچنان ویزا های استرالیا از طریق سیستم الکترونیکی (بعداز تاریخ نوامبر2012) به صورت نامه کتبی به متقاصیان ارسال می شود و نیازی به درج لیبل ویزا در پاسپورت نیست.

مدت ویزای دانشجویی برای تحصیل در استرالیا

مدت ویزای دانشجویی برای تحصیل در استرالیا بستگی به مدت دوره تحصیلی دارد.

اعتبار ویزای تحصیل در استرالیا برای دانش آموزان مدارس ، رشته های کارشناسی و ارشد معمولا تا دوماه بعد ازتاریخ اتمام درس می باشد.

در مورد مقطع ارشد تحقیقاتی و دکترا به علت احتمال طولانی شدن پروژه تحقیقاتی دانشجویان ، مدت اعتبار ویزای تحصیل در استرالیا شش ماه بیشتر از دوره تحصیل است.

ویزای تحصیل در استرالیا حداکثر تا 5 سال صادر می شود مگر در شرایط خاص مثلا برای رشته های پزشکی و یا معماری که طول مدت تحصیل 6 سال است.

مدت زمان صدور ویزای دانشجویی برای تحصیل در استرالیا

تصمیم نهایی بیشتر پرونده های ویزای تحصیل در استرالیا بین یک تا سه ماه مشخص می شود. در پاره ای از موارد این مدت بیشتر می شود که به علت طولانی شدن چک امنیتی برای برخی متقاضیان است.

هزینه ویزای تحصیل در استرالیا

سفارت استرالیا جهت بررسی پرونده در خواست ویزای تحصیل در استرالیا وجهی به نام visa application fee دریافت می کند که در صورت رد ویزا قابل برگشت نمی باشد. مقداراین مبلغ به شرح زیر است:

  • متقاضی اصلی(دانشجو): مبلغ 550 دلاراسترالیا
  • همراه بالای 18 سال(همسر): مبلغ 410 دلاراسترالیا
  • همراه زیر18 سال(فرزند): مبلغ 135 دلار استرالیا

 ویزای تحصیلی برای تحصیل در استرالیا

ویزای تحصیل در استرالیا برای دانشجویان زیر 18 سال

در صورتی که متقاضی تحصیل در استرالیا کمتر از 18 سال داشته باشد یکی از والدین به عنوان قیم (Guardian) باید دانشجو را در استرالیا همراهی کند یا مرکز آموزشی دانشجو چند موسسه تهیه قیم و محل سکونت معرفی می کند تا والدین دانشجو یکی از آنها را انتخاب کنند.

علاوه بر تعهدنامه حمایت مالی، رضایت نامه والدین برای ادامه تحصیل افراد زیر 18 سال لازم و ضروری است.

بررسی هدف واقعی متقاضی تحصیل در استرالیا برای اخذ ویزای دانشجویی

هدف متقاضی تحصیل در استرالیا باید اقامت موقت برای تحصیل در استرالیا باشد. تمام پرونده های درخواست ویزای تحصیل در استرالیا از این نظر مورد بررسی قرار می گیرند بنابراین GTE هر دانشجو ارزیابی می شود تا مشخص شود هدف اصلی متقاضی تحصیل در استرالیاست نه اقامت در این کشور.

مواردی که مورد بررسی قرار می گیرد :

  • شرایط متقاضی از نظر تحصیلی
  • سابقه کاری
  • وضعیت مالی
  • هدف از ادامه تحصیل
  • سابقه مهاجرت و یا اقدام برای آن
  • سایر موارد مرتبط

شرایط مالی مورد نیاز برای ویزای تحصیل در استرالیا

متقاضی باید اثبات کند توان مالی ادامه تحصیل در استرالیا را دارد درغیر این صورت ویزای دانشجویی رد خواهد شد.

برای اثبات شرایط مالی مناسب تحصیل در استرالیا مدارک زیر لازم است:

  • مدرکی که نشان دهد هزینه تحصیل ، بیمه ، حداقل یک سال زندگی و بلیط رفت و برگشت به استرالیا برای متقاضی وجود دارد.
  • مدارک منابع مالی یعنی دانشجو و یا حامی مالی او چه مقدار و از چه منبعی درآمد کسب می کنند . این درآمد باید به گونه ای باشد که بتواند هزینه ها را پوشش دهد.

هزینه های زندگی در استرالیا

درحال حاضرهزینه زندگی در استرالیا به صورت زیر در نظر گرفته می شود:

  • هزینه زندگی برای دانشجو 20 هزاد دلار استرالیا
  • هزینه زندگی برای گاردین 20 هزار دلاراسترالیا
  • هزینه زندگی برای همسر 10 هزار دلار استرالیا
  • هزینه زندگی برای فرزند 3 هزار دلار استرالیا
  • در صورتی که فرزند بالای پنج سال باشد باید هزینه تحصیل در مدرسه حداقل سالی 8 هزار دلار را درنظر گرفت.

بیمه درمانی جهت اخذ ویزای تحصیل در استرالیا

برای اخذ ویزای تحصیل در استرالیا داشتن بیمه درمانی الزامی برای کل دوره تحصیل الزامی است. این بیمه باید از شرکت های مورد تایید سفارت خریداری شود. در صورت خواست متقاضی دانشگاه ها این بیمه را برای آنان خریداری می کنند . موسسه گروه راد خرید بیمه دانشجویی با مبلغ ارزانتر از دانشگاه برای متقاضیان خود انجام می دهد.

مبلغ بیمه بسته مدت آن و وضعیت تاهل متفاوت است به طور مثال بیمه یک سال دانشجوی مجرد حدود 560 دلار استرالیا ، برای دانشجو متاهل که فرزند ندارد 2920 دلار استرالیا و برای دانشجویی که فرزند هم دارد 5120 دلار استرالیااست.

 ویزای تحصیلی برای تحصیل در استرالیا

آزمایشات پزشکی برای اخذ ویزای تحصیل در استرالیا

از جولای 2016 دانشجویان ایرانی و چندین کشور دیگر نیاز به انجام آزمایشات پزشکی ندارند مگر برخی رشته های خاص مانند گروه درمان که در حین تحصیل کارورزی در بیمارستان و کلینیک ها دارند و یا رشته های آموزشی که کار با کودکان و دانش آموزان خواهند داشت.

اگر قصد تحصیل در استرالیا را دارید برای اطلاعات بیشتر و دریافت پاسخ سوالات خود فرم مشاوره تحصیلی را پر کنید.

تحصیل در استرالیا و اجازه کار

دانشجویان در مدت تحصیل در استرالیا اجازه کار از بیست ساعت در هفته تا تمام وقت دارند. بستگی به دوره تحصیلی مانند دانشجویان دوره های تحقیقاتی و همراهان دانشجویان ارشد و دکترا یا تعطیلات ما بین ترم ، مدت اجازه کار از ۲۰ ساعت در هفته تا نامحدود می باشد.
کارهای عادی، حرفه ای و تخصصی از جمله زمینه های کاری برای دانشجویان می باشد. دستمزدها متفاوت است و می توانند هزینه زندگی و در بعضی موارد قسمتی یا همه شهریه دانشگاه را برای تحصیل در استرالیا پوشش دهد.
مراکز کاریابی، مرکز کاریابی دانشگاه ، روزنامه های محلی و شهری ، دوستان و خویشان ، و سایت های همچون www.seek.com.au کمک برای یافتن کار می باشد.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات (7)

  • مهمان - Saman

    با سلام و خسته نباشید

    پروسه ی اخذ ویزای دانشجویی چقدر زمان می برد؟

  • مهمان - سعید محبی

    سلام

    با توجه به شرایط پیش آمده برای آمریکا، آیا تغییری در شرایط ویزای استرالیا به وجود آمده است؟

  • مهمان - مقداد بابایی

    بدون مدرک زبان میشه ویزا تحصیلی برای تحصیل در استرالیا گرفت؟

  • مهمان - علیرضا ثامنی

    مدرک تحصیلی برای ویزای تحصیل در استرالیا چیست؟

  • مهمان - بهزاد آذری

    آیا امکان تغییررشته بعد از دریافت ویزای تحصیل در استرالیا وجود دارد؟

  • مهمان - رضا آقاخان

    آیا امکان تمدید ویزای تحصیل در استرلیا وجود دارد؟

  • مهمان - داوود هاشمی

    متاهل هستم و برای ادامه تحصیل دراسترالیا اگر ویزا بگیرم همسرم هم می تونه درس بخونه؟

جدید ترین اخبار

برای مشاهده ی فرم مشاوره تحصیلی برای تحصیل در استرالیا بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

فرم مشاوره تحصیلی