ورود ثبت نام

ورود

تلفن: 3100 8888
نمایش اخبار مرتبط با استرالیا

رشته حقوق در استرالیا و تقریبا در همه کشورها یکی از پرطرفدارترین رشته های گروه علوم انسانی است که دارای شاخه های متفاوتی است:

  • حقوق عمومی که مربوط به قوانین دولت با افراد جامعه است مانند حقوق اساسی ، حقوق اداری وحقوق جزایی
  • حقوق خصوصی که حاکم بر روابط افراد با یکدیگر است مانند حقوق مدنی ، حقوق تجارت وحقوق خانواده
  • حقوق روابط بین الملل

دانشجویان رشته حقوق در استرالیا مانند سایر کشورها باید از جسارت ، قدرت استدلال ، خلاقیت ذهنی و فن بیان خوبی برخوردار باشند و به همین علت نمره ایلتس 7 یکی از شرایط اولیه و ضروری برای گرفتن پذیرش رشته حقوق از دانشگاه های استرالیاست وحتی موفقیت در امتحان LSAT در برخی دانشگاه ها مانند دانشگاه ملبورن الزامی است.

از آنجایی که این علم با علوم فلسفی ، جامعه شناسی ، روانشنانسی ، امور مالی و پزشکی قانونی آمیخته است ، به دانشجویان رشته حقوق در استرالیا تمامی این موضوعات تدریس می شود و به همین علت فارغ التحصیلان رشته حقوق در استرالیا وکلایی مطلع ، متبهر و مسلط به حرفه خود هستند.

حقوق در استرالیا

مقاطع تحصیلی رشته حقوق در استرالیا

  •  (Bachelor of Law (LLB

کارشناسی حقوق توسط بسیاری از دانشگاه های استرالیا ارائه می شود و مدت تحصیل آن چهار سال است.

برخی از دانشگاه مانند دانشگاه سیدنی و نیوسوت ولز رشته حقوق را به تنهایی در مقطع کارشناسی ارائه نمی دهند بلکه این رشته به صورت ترکیبی با رشته دیگر آموزش داده می شود و مدت تحصیل 5 تا 6 سال است مانند:

Bachelor of Commerce and Bachelor of Laws

Bachelor of Arts and Bachelor of Laws

Bachelor of Economics and Bachelor of Laws

Bachelor of Economics and Bachelor of Laws

Bachelor of Engineering Honours and Bachelor of Laws

Bachelor of Science and Bachelor of Laws

  • (Juris Doctor (JD

 این دوره در واقع یک کارشناسی ارشد حرفه ایی است و مدت تحصیل آن سه سال می باشد.

علاوه بر JD علاقه مندان به ادامه تحصیل در رشته حقوق در استرالیا می توانند سایر کارشناسی های ارشد مرتبط به این رشته را انتخاب کنند که مدت تحصیل معمولا یک تا دو سال می باشد مانند:

Master of Law and International Development

Master of Administrative Law and Policy

Master of Business Law

Master of Criminology

Master of Environmental Law

Master of Health Law

Master of International Law

Master of International Taxation

Master of Jurisprudence

Master of Labour Law and Relations

Master of Laws

Master of Taxation

  • دکترا PhD

مقطع دکترا رشته حقوق در استرالیا بین 3 تا 4 است مانند:

Doctor of Juridical Studies

(Doctor of Philosophy (Law

دانشگاه های استرالیا و رشته حقوق در استرالیا

دانشگاه هایی که رشته حقوق در استرالیا ارائه می دهند عبارتند از:

دانشگاه ملبورن             دانشگاه سیدنی                  دانشگاه نیوسوت ولز                دانشگاه ملی استرالیا

دانشگاه موناش              دانشگاه کوئینزلند               دانشگاه آدلاید                        دانشگاه استرالیا غربی

دانشگاه یو تی اس          دانشگاه ولنگانگ               دانشگاه مک کواری                 دانشگاه نیوکسل                

دانشگاه کرتین               دانشگاه مرداک                 دانشگاه دیکن                        دانشگاه لاتروب                

دانشگاه فلیندرز              دانشگاه گریفیت                دانشگاه تاسمانیا                      دانشگاه جمیزکوک 

دانشگاه RMIT             دانشگاه کوئینزلند مرکزی     دانشگاه کانبرا                        دانشگاه ادیث کوان

دانشگاه ویکتوریا

هزینه تحصیل رشته حقوق در استرالیا

شهریه رشته حقوق در استرالیا بسته به دانشگاه متفاوت است و از سالی 32000 تا 43000 دلار استرالیا در سال می باشد.

البته اکثر دانشگاه بورس های متفاوتی در مقاطع مختلف ارائه می دهند و دانشجویان ممتاز واجد شرایط می توانند درخواست خود را ارسال نمایند.

مشاغل بعد از فارغ التحصیلی رشته حقوق در استرالیا

فارغ التحصیلان رشته حقوق می توانند فعالیتهای حقوقی متفاوتی به عنوان مشاور حقوقی ، وکیل در دادگاه ها و ...داشته باشند . برخی از این مشاغل عبارتند از:

Barrister

Solicitor

Corporate Counsel

Business Strategist

Policy Advisor

حقوق در استرالیا

چگونه در استرالیا به عنوان وکیل می توان شروع به کار کرد؟  

وکالت شغل مقدسی است که وظیفه آن پاسداری از عدالت و جلوگیری از ظلم و ستم می باشد بنابراین احراز چنین شغلی در همه کشورها شرایط خاص خود را دارد.

در استرالیا، انجمن وکلای هر ایالت یعنی Legal Professional Admission Board مجوز کار به عنوان وکیل را برای فارغ التحصیلان حقوق صادر می کند. متقاضیان باید با مراجعه به لینک انجمن وکلا هر ایالت از شرایط و مدارک لازم آگاه شده و فرم اپلای را ارسال نمایند . البته این شرایط و مدارک تقریبا در همه ایالتهای استرالیا مشابه می باشد . مثلا در ایالت NSW با مراجعه به لینک زیر مدارک لازم عبارتنداز:

http://www.lpab.justice.nsw.gov.au

  • داشتن مدرک LLB یا JD از دانشگاه های مورد تایید استرالیا
  • گذراندن دوره Practical legal training توسط دانشگاه های مورد تایید استرالیا

http://www.lpab.justice.nsw.gov.au/Pages/admission-lawyer/accredited-law-courses-plt-providers.aspx

در واقع بعد از دوره سه ساله حقوق LLB و یا دوره سه ساله ارشد JD جهت register شدن به عنوان وکیل و دریافت جواز کار متقاضی باید یک دوره Diploma یا Graduate Certificate در یکی ازدانشگاه های مورد تایید گذرانده باشد.  

  • داشتن حداقل نمره ایلتس:  Listening 7, Reading 7, Writing 8, Speaking 7.5
  • اگر متقاضی مدرک حقوق خود را از دانشگاه های خارج از استرالیا گرفته باشد باید ابتدا در خواست ارزیابی مدرکش را به انجمن وکلا ایالت مورد نظر بدهد و پس از تایید مدرکش توسط آنها می تواند بقیه مراحل رابرای register شدن و گرفتن مجوز ادامه دهد.

متقاضی بعد از register  شدن توسط انجمن وکلا، به عنوان وکیل Solicitor می تواند در آن ایالت کار کند و اگر بخواهد به عنوان Barrister  در دادگاه ها فعالیت داشته باشد باید در Bar exam آن ایالت موفق شود.

برای دایر کردن دفتر رسمی و کار کردن به عنوان Public Notary نیز حداقل سابقه پنج سال کار به عنوان Solicitor یا Barrister شرط لازم وضروری است.

حقوق در استرالیا

دانشگاه های مورد تایید برای دوره Practical legal training

دانشگاه هایی که برای دوره PLT مورد تایید انجمن وکلای استرالیا می باشد عبارتند از:

University of Newcastle

University of Wollongong

UTS

The College of Law in Perth

اشتغال بعداز فارغ التحصیلی دانشجویان رشته حقوق دراسترالیا و میزان درآمد 

درآمد متوسط سالانه و کلا در استرالیا حدود 80,000  دلار استرالیاست البته لازم به ذکر است که موفقیت و درآمد یک وکیل بستگی به تسلط او بر قوانین، تجربه کاری ، ایالت و محل کار و...دارد.

امکان اقامت بعد از تحصیل برای فارغ التحصیلان رشته حقوق در استرالیا

وکالت از جمله مشاغل مورد نیاز کشور استرالیاست به طوری که Solicitor و Barrister هر دو از مشاغل موجود در لیست اداره مهاجرت استرالیا می باشد. به همین دلیل فارغ التحصیلان رشته حقوق در استرالیا می توانند بعد از اتمام درس خود درخواست Graduate visa کرده و برای کسب تجربه کاری دراین کشور مشغول به کار شوند.

مدت این ویزا برای فارغ التحصیلان کارشناسی دوسال، برای دوره کارشناسی ارشد مدت هیجده ماه و برای دکترا سه سال است. لازم به ذکر است که با کسب شرایط و امتیازلازم این ویزا قابل تبدیل به اقامت دائم است.

جهت اطلاعات بیشتربا ارسال فرم ارزیابی از مشاوره رایگان گروه راد بهره مند شوید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • هیچ نظری یافت نشد

جدید ترین اخبار

برای مشاهده ی فرم مشاوره تحصیلی برای تحصیل در استرالیا بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

فرم مشاوره تحصیلی