مهاجرت به آمریکا2019-05-19T17:20:21+00:00
[تعداد: 1    میانگین: 5/5]

مهاجرت به آمریکا

کشور آمریکا به عنوان یکی از مقاصد مورد علاقه مردم دنیا برای مهاجرت میباشد که هر ساله تعداد زیادی درخواست از سراسر دنیا برای مهاجرت را دریافت میکند.

در مرحله اول مهاجرت به آمریکا نسبت به سایر کشورها کمی سخت تر به نظر میرسد  اما امکان پذیر میباشد. باتوجه به سن، سرمایه و هدف متقاضی از مهاجرت به آمریکا می تواند از روشهای مختلف برای گرفتن اقامت استفاده کرد. این روش ها شامل سرمایه گذاری، کاریابی و شغلی، تحصیلی و پژوهشی، نامزدی و ازدواج و… می باشند.

اما باید در نظر داشته باشید که سیاست های دولت آمریکا و روابط آن ها با سایر کشورها به شدت در مسائل مهاجرتی تاثیرگذاراست.

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

ویزای سرمایه گذاری امریکا  EB5نام دارد که به دریافت گرین کارت امریکا منجر می شود. به طور کلی شخص متقاضی سرمایه گذاری در امریکا نیازی به داشتن مدرک زبان و سابقه ی مدیریتی ندارد. این ویزا از سال 1990 در قانون کشورآمریکا تصویب شده است.اما بایستی مبلغ پانصد هزار دلار را در یک تجارت در مناطقی که در آن ها نرخ بیکاری بالاست سرمایه گذاری کند که این مبلغ پس از گذشت پنج سال به شخص متقاضی برگردانده می شود.

ویژگی هایی که این نوع ویزا دارد:

اشتغال برای 10 نفر

گرین کارت آمریکا (کارت سبز آمریکا)- اقامت دائم

امکان زندگی و کار در هرجایی از آمریکا

دریافت شهروندی آمریکایی بعد از 5 سال برای خود وخانواده (همسر، فرزندان مجرد زیر 21 سال)

نوع دیگر از سرمایه گذاری برای کشور آمریکا ویزای EB2 می باشد که از مهم ترین ویزاهای سرمایه گذاری برای کشور آمریکا می باشد. در ابتدا فرد برای دو تا پنج سال برای شخص متقاضی ویزا صادر می شود (البته این ویزا حالت موقت دارد ). و از این طریق می تواند همسر و فرزندان کمتر از بیست و یک سال را با خود ببرد. در این راستا شخص متقاضی باید یک برنامه تجاریBusiness Plan قوی داشته باشد.

مهاجرت از طریقه کاری

مهاجرت کاری یکی دیگر از روش های مهاجرت به آمریکا است ، شما می‌توانید از طریق این برنامه اقامت دائم کشور آمریکا را برای همه اعضای خانواده‌تان (همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال) بگیرید. مهاجرت به امریکا از طریق کاری یا همان برنامه  EB3 یکی از برنامه‌های نسبتاً جدید وزارت مهاجرت امریکا برای اخذ اقامت دائم و گرین کارت می‌باشد. تنها شرط لازم برای واجد شرایط بودن مهاجرت به آمریکا از طریق کاری EB3 داشتن پیشنهاد کار از شرکت‌های معتبر در آمریکا می‌باشد که به تأیید وزارت کارکشور امریکا و اداره مهاجرت آمریکا رسیده باشد.

لازم به ذکر است که اخذ اقامت دائم کشور آمریکا از این روش یکی از کم شرط‌ ترین روش‌های مهاجرت به آمریکا محسوب می‌شود و افراد بدون نیاز به مدرک زبان (آیلتس یا تافل)، شرایط مالی خاص و سرمایه‌گذاری می‌توانند از این طریق گرین کارت امریکا را برای خود و سایر اعضای خانواده اخذ نمایند.

مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج

قوانین مهاجرتی کشور آمریکا این امکان را به همسران شهروندان کشورآمریکا می دهد تا وارد این کشور بزرگ صنعتی بشوند. کنگره کشور  آمریکا ویزا ازدواج را با نیت کاهش دوری میان زوجین تصویب کرده است. تقاضا برای این ویزا بایستی از سفارت آمریکا در کشوری که مراسم ازدواج صورت گرفته است اقدام شود. این نوع ویزا معمولا برای مدت دو سال صادر می شود و در صورتی قابل تمدید است که پروسه اخذ گرین کارت آمریکا در جریان باشد. لازم به ذکر است که اگر در این دوسال درخواست برای گرین کارت رد شد یا زوجین طلاق گرفتند، این ویزا به طورخودکار در سی روز باطل می شود.

انواع ویزا ها که برای نامزدی اقدام میشود شامل موارد زیر است :

ویزا k1

ویزا K2

ویزا K3

ویزا K4

مراحل تشکیل پرونده :

تکمیل فرم های مربوطه توسط نامزد شخصی که شهروند آمریکاست

کپی گذرنامه های هردو نفر

مدارک لازم همانند عکس و پیام مبنی برارتباط 2 نفر

پرداخت هزینه اپلای ویزا

مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل

یکی دیگر از راه های مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیلی هست .

تحصیل در آمریکا در سرزمینی با تنوع فرهنگی-جغرافیایی ، جامعه ای پویا آرزوی بسیاری از دانشجویان جهان است . تحصیل در آمریکا همواره کانون توجه علاقه مندان به تحصیل در خارج از کشور بوده است . دانشگاه های آمریکا و همچنین سایر مراکز آموزشی آن سرآمد دانشگاه های برتر دنیا هستند و تقریبا تمامی رشته های دانشگاهی را پوشش می دهند .

نظام آموزش عالی آمریکا از نظر کیفیت آموزشی در هر رشته تحصیلی دارای تنوع موضوع است . دانشگاه های این کشور به علت فناوری و تکنیک های آموزشی بسیار پیشرفته برای دانشجویان علاقه مند به تحصیل در آمریکا فرصت های فراوانی فراهم می کنند.

دانشگاه های بسیاری در این کشور در رتبه های اول دنیا قرار دارند و بسیاری از افراد برجسته ، دانشمندان و برندگان جایزه نوبل فارغ التحصیلان این دانشگاه ها هستند .

متقاضیان با گرفتن مشاوره از موسسه راد در خواهند یافت که آیا شرایط لازم برای ادامه تحصیل در آمریکا را دارند ؟ سپس با توجه به زمان آغاز سال تحصیلی آمریکا برنامه ادامه تحصیل در آمریکا را با زمان بندی مناسب شروع کنند .

آنجایی که ادامه تحصیل در آمریکا نیاز به اطلاعات مختلفی دارد و آگاهی از اطلاعات به تصمیم گیری شما کمک می کند سعی شده است تا حد امکان مطالب لازم در این وب سایت جهت این مهم آورده شود.

مارس 2019

آوریل 2019

دانشگاه های آمریکاتحصیل در آمریکا
Translate »