لوگو
با مجوز وزارت علوم
تنها نماینده IGEC در ایران
Search
Close this search box.
Search

راهنمای کامل تبدیل ویزای دانشجویی استرالیا به کاری

راهنمای کامل تبدیل ویزای دانشجویی به ویزای کاری

راهنمای کامل تبدیل ویزای دانشجویی استرالیا به کاری: تحصیل در استرالیا امروزه به یکی از مهم ترین خواسته های بسیاری از دانشجویان ایرانی که قصد اعزام به شدن به عنوان دانشجو به کشور های دیگر را دارند تبدیل شده است. استرالیا یکی از کشور هایی است که تحصیلات عالیه در آن با کیفیت بسیار بالایی تدریس می شود و مدارک دانشگاهی آن نیز در سطح جهان معتبر شناخته می شود.

بسیاری از دانشجویان بین المللی علاقه دارند که پس از تحصیل در استرالیا، در همین کشور مشغول به کار شوند و آینده خود را در کشور استرالیا بسازند. برای این کار شما نیاز به گرفتن ویزای کاری یا تبدیل ویزای دانشجویی خود به ویزای کاری دارید. در ادامه این مطلب در وب سایت موسسه اعزام دانشجو راد تلاش داریم تا شما را به طور کامل با روند تبدیل ویزای دانشجویی استرالیا به کاری آشنا کنیم.

 

تبدیل ویزای دانشجویی

اگر دانشجوی استرالیا هستید و قصد اقامت و کار دارید، مهم است که گزینه های سفر خود را بدانید. مسیرهای کوچی که در دسترس شما هستند کاملاً به پیشینه، شرایط فعلی و برنامه های آینده شما بستگی دارد و به این ترتیب بهترین راه حل برای همه وجود ندارد. اگر در حال حاضر مشغول تحصیل هستید و قصد دارید دوره خود را قبل از جستجوی کار تکمیل کنید، دولت استرالیا برای این منظور طرح های ویزای خاصی را ارائه می دهد.

با این حال، اگر قصد دارید تحصیلات خود را در اواسط دوره خود به پایان برسانید و سپس شروع به کار کنید، ممکن است گزینه های شما محدودتر باشد. دلیل این امر این است که سیستم اداره کوچ استرالیا به گونه ای طراحی شده است که اطمینان حاصل کند که فقط ماهرترین و با تجربه ترین کارگران برای زندگی و کار دعوت می شوند. در ادامه، گزینه‌های موجود در استرالیا برای دانشجویان بین المللی که قصد دارند پس از اتمام کامل تحصیل خود شروع به کار در استرالیا کنند و کسانی که می‌خواهند زودتر به پایان برسند و کار پیدا کنند، توضیح خواهیم داد.

 

ویزای موقت فارغ التحصیل: جریان کار پس از تحصیل

محبوب ترین و مناسب ترین ویزا برای دانشجویانی که دوره تحصیلی خود را به طور کامل به پایان رسانده اند و می خواهند برای یافتن کار در استرالیا بمانند، ویزای موقت فارغ التحصیلی (ساب کلاس 485) است. در ساب کلاس 485، دو رشته وجود دارد که یکی از آنها برای دانشجویان بین المللی طراحی شده است که به تازگی از یک موسسه استرالیایی فارغ التحصیل شده اند. این جریان کار پس از تحصیل است. این ویزا به شما این امکان را می دهد که در ابتدا در استرالیا بمانید و بین دو تا چهار سال کار کنید (مدت زمان بستگی به مدرک تحصیلی شما دارد) و می توانید اعضای خانواده خود را همراه خود بیاورید.

ویزای موقت فارغ التحصیلی
ویزای موقت فارغ التحصیلی

برای واجد شرایط بودن برای ویزای 485، متقاضیان باید زیر 35 سال داشته باشند البته برای دانشجویان ارشد تحقیقاتی ودکترا این شرط سنی زیر 50 سال است، ویزای دانشجویی فعلی داشته باشند، یا در شش ماه گذشته ویزای بریجینگ یا سایر «ویزاهای اساسی» داشته باشند. فراتر از اینها، شما همچنین باید شرایط تحصیل استرالیا که در زیر نوشته شده اند را برآورده کنید:

  • شما یک دوره ثبت شده در CRICOS را گذرانده اید
  • شما تمام الزامات دوره را با موفقیت به پایان رساندید
  • مطالعه شما باید به زبان انگلیسی ارائه شده باشد
  • شما دوره خود را در نتیجه حداقل دو سال تحصیلی (92 هفته) مطالعه به پایان رساندید
  • حداقل 16 ماه تقویمی برای تکمیل مطالعه از نظر فیزیکی در استرالیا بودید
  • شما دارای ویزای تحصیلی استرالیا هستید که به شما امکان تحصیل می دهد

مدرک شما باید مدرک لیسانس، لیسانس (افتخاری)، کارشناسی ارشد بر اساس مدرک درسی، کارشناسی ارشد بر اساس مدرک پژوهشی یا مدرک دکترا باشد. برای دانشجویان ایرانی یا دانشجویان دیگر که زبان رسمی کشورشان انگلیسی نیست باید مهارت زبان انگلیسی خود را با گذراندن یک آزمون رسمی در سطح مورد نیاز نشان دهید. و در نهایت، شما باید شرایط عمومی سلامت، شخصیت و داشتن بیمه درمانی مناسب را داشته باشید.

 

ویزای کار موقت

اگر تحت برنامه های هجرت فارغ التحصیل در استرالیا واجد شرایط نیستید، ممکن است بتوانید برای ویزای کار موقت درخواست دهید. مشکلی که امکان دارد هنگام درخواست برای ویزای کار موقت برای شما به وجود بیاید این است که برای افراد با مهارت های کافی طراحی شده است. به این ترتیب، ممکن است این مورد پیش بیاید که اگر برای ورود به یک شغل جدید درس می‌خواندید، اما مهارت‌ها و تجربه‌ای از شغل قبلی دارید، ممکن است این موارد مناسب باشند. دو ویزا که باید در نظر بگیرید عبارتند از ویزای موقت کمبود مهارت (ساب کلاس 482) و ویزای موقت (Skilled Employer-Sponsored Regional) (ساب کلاس 494).

 

ویزای موقت کمبود مهارت (ساب کلاس 482)

زمانی که به صورت فیزیکی در استرالیا هستید، می‌توانید برای ویزای 482 درخواست دهید. البته به شرطی که ویزای اصلی فعلی (مثلاً ویزای تحصیلی خود) یا ویزای پل (A، B، یا C) داشته باشید. در صورت اعطای مجوز، می توانید تا دو سال در استرالیا کار کنید (این مدت ممکن است در شرایط محدود بیشتر باشد)، و اعضای خانواده شما می توانند به شما ملحق شوند. برای اخذ ویزای ساب کلاس 482 شما باید واجد شرایط زیر باشید:

  • نامزد شدن برای کار در یک شغل در لیست مشاغل ماهر کوتاه مدت واجد شرایط (توسط کارفرمای شما)
  • حداقل دو سال تجربه کاری مرتبط در شغل معرفی شده
  • یک ارزیابی مهارت مرتبط (اگر برای شغل شما لازم است)
  • کار کردن به صورت کامل فقط برای حامی یا نهاد مرتبط خود
  • حداقل استانداردهای مهارت زبان انگلیسی
ویزای کار موقت کمبود مهارت
ویزای کار موقت کمبود مهارت

ویزای موقت (تحت حمایت کارفرمای ماهر) (ساب کلاس 494)

سه جریان جداگانه در این دسته ویزا وجود دارد. با این حال، اگر از قبل کارفرمایی دارید، به احتمال زیاد می توانید از «جریان حمایت شده کارفرما» استفاده کنید. ویزای 494 به گونه ای طراحی شده است که کارفرمایان منطقه‌ای را قادر می‌سازد تا با حمایت مالی از کارگران و کارمندان ماهر خود، کمبود نیروی کار را در منطقه خود جبران کنند. برای اخذ ویزای 494، باید:

  • برای کار در یک شغل در لیست مشاغل ماهر مربوطه نامزد شوند
  • حداقل سه سال تجربه کاری مرتبط در شغل معرفی شده خود داشته باشید
  • ارزیابی مهارت های مربوطه داشته باشید، مگر اینکه معافیت اعمال شود
  • فقط برای حامی مالی یا نهاد مرتبط خود کار کنید، مگر اینکه معافیت اعمال شود
  • کمتر از 45 سال سن داشته باشید، مگر اینکه معافیت اعمال شود
  • حداقل استانداردهای مهارت زبان انگلیسی را رعایت کنید

 

در این مطلب در سایت موسسه راهیان آبی دانش تلاش داشتیم تا شما را به طور کامل را انواع روش های مختلف برای تبدیل ویزای دانشجویی خود به ویزای کاری آشنا کنیم که شروط این روش ها را بشناسید و بتوانید از طریق این راه در استرالیا مشغول کار شوید.

منبع: https://www.lexology.com/library/detail.aspx?g=eca08515-e804-4849-b05e-1267ed0f4210

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *