اقامت دائم استرالیادوره هایی که می توانند منجر به اقامت دائم استرالیا شوند

در ابتدای هر سال مالی، وزارت امور داخلی استرالیا لیستی از مشاغل مورد نیاز را اعلام می کند . در حالی که شرایط هر دانشجو متفاوت است و باید به صورت جداگانه ارزیابی شود ، این دوره ها می تواند به عنوان راهنمایی برای پیدا کردن راهی برای اقامت دائم استرالیا در نظر گرفته شوند .

برای اقامت و کار در استرالیا در یک ویزای اقامت دائم استرالیا ( PR استرالیا ) ، گزینه های مختلفی برای نامزدها وجود دارد . سه مورد از شایع ترین مسیر ها عبارتند از :

  • طرح نامزدی کارفرمایان ( Employer Nomination Scheme )
  • برنامه مهاجرت مهارتی( Skilled Migration Program )
  • نامزد دولت ( State Nomination )

دانشجویانی که مایل به اقامت دائم استرالیا می باشند ، باید انتخاب دوره درستی که در نهایت در سال های آینده جزو حرفه ها و شغل های مورد نیاز استرالیا باشد را مد نظر بگیرند . تمام مدارک و تجارب کار باید توسط سازمان های مربوطه مورد ارزیابی قرار گیرد تا بتوان به عنوان شغل مورد نظر در نظر گرفته شود .

به عنوان مثال هایی برای شما ، در اینجا بعضی از دوره های دنبال شده با چشم انداز قوی روابط عمومی وجود دارند :

  • مددکار اجتماعی ( Social work )
  • مکانیک خودرو ( Automotive )
  • دوره های پرستاری و پزشکی ( Nursing and medical courses )
  • آموزش و پرورش و آموزش ( Education and teaching )
  • پخت و پز، قناد ( Cookery, patisserie and hospitality )
  • کامپیوتر و فناوری اطلاعات (IT) ( Computer and information technology )
  • مهندسی ( Engineering )
  • حسابداری ( Accounting )
  • ساختمان و ساخت و ساز ( Building and construction )

این فهرست تنها یک راهنمای بدون تضمین اقامت دائم استرالیا است .

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت راهنمایی با مشخصات و وضعیت خود ، لطفا با ما تماس بگیرید .

شما متقاضیا همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر روی عبارت موارد تحصیلی استرالیا کلیک کنید .

2018-09-25T17:18:06+00:00