ویزای تحصیلی نیوزیلند2018-09-22T11:18:37+00:00

ویزای تحصیلی نیوزیلندویزای تحصیلی نیوزیلند

برای تحصیل در نیوزیلند باید ویزای دانشجوئی گرفت . مدارک اصلی درخواست ویزا از این قرار می باشد :

  • مدارک تحصیلی
  • گذرنامه
  • پذیرش دانشگاه
  • پذیرش دانشگاه
  • مدارک مالی

جهت صدور ویزا موارد زیر لحاظ می گردد :

  • توان مالی
  • سابقه درسی و کاری
  • تاهل
  • فاصله تحصیلی و کاری

ارزیابی و صدور ویزا در دبی و گاهی در ولینگتون انجام می گیرد و حدودا یک تا سه ماه طول می کشد و در موارد خاص تا چندین ماه ادامه خواهد داشت.

اجازه کار

دانشجویان در مدت تحصیل اجازه کار از بیست ساعت در هفته تا تمام وقت دارند. بستگی به دوره تحصیلی مانند دانشجویان دوره های تحقیقاتی و همراهان دانشجویان ارشد و دکترا یا تعطیلات ما بین ترم ، مدت اجازه کار از ۲۰ ساعت در هفته تا نامحدود می باشد.

کارهای عادی، حرفه ای و تخصصی از جمله زمینه های کاری برای دانشجویان می باشد. دستمزدها متفاوت است و می توانند هزینه زندگی و در بعضی موارد قسمتی یا همه شهریه دانشگاه را پوشش دهد .

مراکز کاریابی ، مرکز کاریابی دانشگاه ، روزنامه های محلی و شهری ، دوستان و خویشان ، و سایت های همچون www.seek.co.nz‎ کمک برای یافتن کار می باشد.

آمادگی جسمانی ، تیز هوشی ، مهارت و تسلط به زبان جهت یافتن کار کمک کننده می باشد.

آخرین مطالب سایت