ویزای تحصیلی نیوزیلند2018-11-10T17:39:24+00:00

ویزای تحصیلی نیوزیلند

ویزای تحصیلی نیوزیلندویزای تحصیلی نیوزیلند برای تمام افرادی که به عنوان یک دانشجوی بین المللی در یک دوره تحصیلی که در نیوزیلند سه ماه یا بیشتر طول می کشد ، ثبت نام می کنند ، ضروری است . لطفا توجه داشته باشید که برای درخواست ویزای تحصیلی نیوزیلند ، شما باید یک پیشنهاد بدون قید و شرط از یکی از دانشگاه های نیوزیلند داشته باشید ، آن را به صورت کتبی پذیرفته و سپرده هزینه تحصیل مورد نیاز را پرداخت کنید . بنابراین اخذ ویزای تحصیلی نیوزیلند جهت تحصیل در آن یکی از آخرین بخش های این روند است .

اگر شما برای تحصیل در خارج از کشور برنامه ریزی می کنید ، می بایستی برای جلوگیری از هر گونه تاخیر احتمالی هر چه سریعتر دست به کار شوید . روند اپلیکیشن ویزای تحصیلی نیوزیلند ممکن است خسته کننده باشد ، مگر اینکه بدانید چه مدارکی برای دست یابی به ویزای تحصیلی نیوزیلند و نحوه عملکرد آن لازم است .

این مقاله در مورد اسناد مورد نیاز برای ویزای تحصیلی نیوزلند و اطلاعات کلیدی مربوط به آن مختصات است . پیش از اینکه ما مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی نیوزیلند را مورد بحث قرار دهیم ، در ابتدا درباره حداقل میزان واجد شرایط بودن و ویژگی های ویزای تحصیلی نیوزیلند ، توضیحاتی ارائه می دهیم .

انواع ویزای تحصیلی نیوزیلند

پرداخت هزینه ویزای تحصیلی

اگر یک متقاضی بین المللی خواهان تحصیل در نیوزیلند هستید ، می توانید برای ویزای تحصیلی نیوزیلند تمام وقت درخواست بدهید . شما باید هزینه کامل دوره های خود را پرداخت کنید و در یک مرکز آموزشی معتبر ثبت نام کنید .

واجد شرایط بودن ویزای تحصیلی نیوزیلند

برای واجد شرایط بودن ویزای تحصیلی نیوزیلند شما می بایست :

  • در یک دوره موسسه آموزشی تایید شده توسط وزارت آموزش و پرورش یا مجوز صلاحیت نیوزیلند (NZQA) پذیرفته شده باشید .
  • NZD$1,250 به ازای هر ماه تحصیل ( اگر دوره تحصیلی شما کمتر از 9 ماه باشد ) داشته باشید .
  • اگر مدت دوره شما بیش از 9 ماه باشد ، NZD 15000 دلار به ازای هر سال داشته باشید .

ویژگی های ویزای تحصیلی نیوزیلند

  • دانشجویان بین المللی ، بسته به شرایط ویزا تحصیلی نیوزیلند شان می توانند به طور نیمه وقت تا 20 ساعت در هفته در حین تحصیل یا در صورت عدم کار حین تحصیل به صورت تمام وقت در تعطیلات کار کنند .
  • اگر شما یک دانشجوی از راه دور یا دانشجوی مکاتبه ای هستید و به هر دلیلی برای تحصیلات ، نیازی به بازدید از ارائه دهنده آموزشی نیوزلند خود دارید ، برای مثال انجام کارعملی یا برای امتحانات ، شما می توانید برای ویزای تحصیلی نیوزیلند درخواست دهید .
  • اگر می خواهید همسر و یا فرزندان خود را به عنوان همراه با خود به نیوزیلند ببرید ، آن ها می توانند برای اساس رابطه خود با شما در خواست ویزا بدهند .
  • مدت زمان اعتبار ویزای تحصیلی نیوزیلند به طور معمول به اندازه طول دوره تحصیلی متقاضی می باشد .

شرایط ویزای تحصیلی نیوزیلند

هنگام ورود به نیوزیلند باید برای مجوز ورود درخواست بدهید . شما می توانید با تکمیل یک کارت ورودی این کار را انجام دهید .

درخواست اجازه ورود شما می تواند رد شود ، اگر :

  1. شما الزامات شخصیتی که توسط اداره مهاجرت نیوزیلند تعیین شده را برآورده نکنید
  2. شرایط شما از زمان صدور روادید تغییر کرده باشد
  3. شما از گرفتن عکس توسط اداره مهاجرت یا ارائه اثرانگشت و یا اسکن رادیوگرافی امتناع کنید
  4. شما نتوانید شواهدی از بودجه مورد نیاز شرایط ویزای تحصیلی نیوزلند خود را ارائه دهید

اسناد مورد نیاز برای ویزای تحصیلی نیوزلند : لیست اسناد مورد نیاز برای درخواست ویزای نیوزیلند را بررسی کنید

1. هویت – مدارک هویت شما . یک کپی از پاسپورت خود را ضمیمه کنید . همچنین یک کپی از شناسنامه ، کارت ملی و گواهینامه .

2. مدارک تحصیلی دوره مورد نظر – برای داشتن یک اپلیکیشن درست می بایست شواهدی از پذیرفته شدن در دوره مورد نظر خود ارائه دهید .

3. بیمه درمانی – شما می بایست در تمام طول تحصیل خود در نیوزیلند بیمه نامه پزشکی و بیمه سفر خود را حفظ کنید . از زمان ثبت نام تا اتمام اعتبار ویزای تحصیلی نیوزیلند خود .

4. حمایت مالی – شما باید به اندازه مدت ویزایتان از نظرمالی مقدار پول کافی در نیوزیلند را نشان دهید .

اگر کسی حامی مالی شما هست : ازمبلغ مورد نیاز تان در مدت زمانی که در نیوزیلند هستید مطمئن باشید .

اگر اداره مهاجرت از شما بخواهد کشور را ترک کنید باید همه هزینه را پرداخت نمایید .

اگر شما ضامن دارید ، ضامن تان باید به شما اطمینان دهد که هزینه های شما در نیوزیلند را دارد. اگر برچسب ویزایتان نوشته :

Financial evidence not required یا The holder of this student visa is sponsored

اداره مهاجرت ممکن است وقتی شما به نیوزیلند رسیدید از شما مدارک مالی بخواهد .

5. سلامت – بسته به اینکه اهل کجا هستید و چه مدت می خواهید در NZ باقی بمانید ، ممکن است لازم شود گواهی سلامت را به همراه درخواست خود ارائه دهید .

اگر قرار است بیش از 12 ماه در نیوزیلند باشید شما باید :

  • گواهی پزشکی عمومی (فرم INZ 1007)
  • گواهی سونوگرافی سینه (فرم INZ 1096)

را فراهم کنید .

6. گواهی شخصیت – این یکی از مهمترین اسنادی است که می تواند باعث شود درخواست ویزای تحصیلی شما پذیرفته یا رد شود . اگر قصد دارید بیش از دو سال در نیوزیلند بمانید ، می بایستی یک گواهی عدم سوء پیشینه از پلیس تهیه و ارسال نمایید .

7. سابقه استخدام – اگر قبلا تجربه کاری داشته باشید می توانید جزئیات کار قبلی خود را به اشتراک بگذارید .

8 – مهارت انگلیسی – قبل از وارد شدن به نیوزیلند ، شما بایستی ثابت کنید که به راحتی انگلیسی را متوجه می شوید و صحبت می کنید . شما می توانید این مهم را با ارسال نمرات خود در دو آزمون ایلتس و تافل انجام دهید .

کار حین تحصیل با داشتن ویزای تحصیلی نیوزیلند

این احتمالا یکی از بهترین دلایل برای تحصیل در نیوزیلند است که در آن شما می توانید یا به صورت 20 ساعت در هفته حین تحصیل ، کار کنید و در صورت عدم استفاده از این امکان ، به صورت تمام وقت در تعطیلات کار کنید .

کار نیمه وقت

شما می توانید تا 20 ساعت در هفته کار کنید اگر برنامه ای تمام وقت برای هر یک از موارد زیر را دنبال کنید :

  • برای حداقل دو سال
  • برای حداقل 1 سال (foundation programme در سطح 4)

شما ممکن است قادر به انجام کار تمام وقت باشید :

اگر در بین هر دو نیم سال تحصیلی شما فاصله زیادی باشد و اگر ارزش دوهر تحصیلی شما بیش از 120 credits باشد .

دانشجویان PhD and Masters by research

دانشجویان PhD and Masters by research به ساعت کاری خود دسترسی کامل دارند ، زیرا هیچ محدودیت زمانی کاری ندارند .

پس از درخواست دادن ویزای تحصیلی نیوزیلند چه کاری انجام دهیم ؟

اگر به صورت حضوری یا از طریق پورتال آنلاین مهاجرت ، برای ویزای تحصیلی نیوزیلند درخواست داده اید ، می توانید درخواست خود را با ورود به حساب RealME خود بررسی کنید . شما می توانید وضعیت درخواست خود را بررسی کنید و از هر گونه تغییر یا در خواست سند اضافی مورد نیاز مطلع شوید .

پس از ارائه درخواست ، اداره مهاجرت ممکن است از شما بخواهد :

  1.  در مصاحبه شرکت کنید
  2. اطلاعات اضافی مانند گواهی تولد ، اثر انگشتان و … را فراهم کنید
  3. ارائه تصاویر یا اسناد دیگر

زمان پردازش ویزای تحصیلی نیوزیلند

  • مدت زمان پردازش اپلیکیشن های آنلاین = 20 روز
  • مدت زمان پردازش اپلیکیشن های کاغذی = 25 روز

البته ممکن است این زمان به علت درخواست های احتمالی اداره مهاجرت نیوزیلند ، کمی بیشتر شود .

منبع : studyabroad.careers360.com

آخرین مطالب سایت

  • اعزام دانشجو به استرالیا

اعزام دانشجو

مارس 13th, 2019|0 Comments

اعزام دانشجو به استرالیا استرالیا کشوری در قاره اقیانوسیه که دور تا دور آن را [...]

  • australia

معرفی کشور استرالیا

دسامبر 17th, 2018|0 Comments

معرفی کشور استرالیا و شهرهای آن : کشور استرالیا از شش ایالت تشکیل شده‌است. شهرهای بزرگ استرالیا به ترتیب [...]

  • روشهای مهاجرت

روش های مهاجرت

دسامبر 1st, 2018|0 Comments

روش های مهاجرت کدامند؟ چه روشی مناسب ماست؟ در این مقاله با توجه به اینکه [...]