اقامت دائم در استرالیاآیا به دنبال اقامت دائم در استرالیا هستید؟

بسیاری از دانشجویان بین المللی در دانشگاه های استرالیا مایل هستند پس از فارغ التحصیلی در این کشور باقی بمانند ، اما این ساده نیست . درخواست اقامت دائم در استرالیا می تواند یک پروسه پیچیده باشد ، بنابراین ما در این جا یک راهنمای سریع برای کسانی که تحصیلات خود را به پایان رسانده اند و مایل به اقامت دائم در استرالیا هستند ، داریم . چند راه وجود دارد که دانشجویان بین المللی می توانند ویزای خود را به یک ویزای اقامت دائم در استرالیا تبدیل کنند .

(Skilled Independent visa (subclass 189

این جریان برای ” کارکنان ماهری مورد آزمایش قرار گرفته است که توسط کارفرما یا اعضای خانواده پشتیبانی نمی شوند و یا توسط یک ایالت مورد حمایت قرار نمی گیرند ” در نظر گرفته شده است . این فرایند شامل اطمینان از اینکه شغل شما در لیست مشاغل دارای مهارت ( skilled occupation list ) است و شما 60 امتیاز دارید ، ارسال EOI ، تقاضای درخواست ویزا ، سازماندهی مستندات و درخواست در طی 60 روز دعوت ؛ می شود . این پروسه معمولا 8 تا 11 ماه به طول می انجامد .

(Employer Nomination Scheme (subclass 186

Employer Nomination Scheme برای skilled workers و برای شروع از 6،670 دلار فرصت شغلی برای کار در استرالیا را در یکی از سه جریان زیر ارائه می دهد :

  • جریان گذار اقامت موقت ( Temporary Residence Transition stream )
  • جریان ورود مستقیم ( Direct Entry stream )
  • جریان توافقنامه کار ( Labour Agreement stream )

SkillSelect

SkillSelect برای اپلیکیشن های skilled migration طراحی شده است . SkillSelect یک سرویس آنلاین است که به مردم اجازه می دهد تا یک EOI (ابراز علاقه) را برای یک ویزای مهارت ارسال کنند . سپس متقاضی می تواند توسط ایالت ها و مناطق استرالیا نامزد شود و یا از دولت استرالیا درخواست ویزا کند .

اگر EOI کسی با موفقیت ارسال شود ، می توانند از طریق SkillSelect درخواست ویزاهای زیر را داشته باشد :

  • (Business Talent (Permanent) visa (subclass 132
  • (Business Innovation and Investment (Provisional) visa (subclass 188
  • (Skilled Independent visa (subclass 189
  • (Skilled – Nominated visa (subclass 190
  • (Skilled – Regional (Provisional) visa (subclass 489) (Invited pathway: nominated or sponsored

لطفا توجه داشته باشید : EOI یک درخواست ویزا نیست . این تنها نشانه ای از قصد درخواست ویزا است .

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تحصیل در استرالیا با ما تماس بگیرید .

مترجم : امید کریمی

منبع : www.studiesinaustralia.com

2018-09-25T16:45:04+00:00